Pályázat

Pályázat

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
6
0
2
4
2
ALFA-KONYHA webáruház

Termék részletek


GALLETTI ART-U 10W dizájn fan-coil

GALLETTI ART-U 10W dizájn fan-coil
 • GALLETTI ART-U 10W dizájn fan-coil
 • GALLETTI ART-U 10W dizájn fan-coil
 • GALLETTI ART-U 10W dizájn fan-coil
172 593 Ft
Szállítási költség:
2950

 

Alap fan-coil, 2 csöves rendszerhez, INVERTERES BLDC motorral, szabályzó nélkül

Fűtési teljesítmény (70/60°C) 2,39KW

Hűtési teljesítmény (7/12°C) 0,9KW

Vezérlő feszültség (0-10 V)

Az innovatív esztétikai kialakítású burkolat mindössze 10 cm mély a kifúvásnál.

Inverter-vezérelt BLDC motor

Alacsony energiafogyasztás

Fokozatmentes működés

Fehér kivitel, vagy több színben, érdeklődjőn elérhetőségeinken.

 • Dizájn fan-coil 13 cm mélységgel és BLDC motorral

   

   

  Galletti gyár széleskörű tapasztalata a fan-coilok gyártása területén és a folyamatos innováció keresése eredményeként megszületett az ART-U fan-coil család, a kiváló teljesítmény és dizájn tökéletes kombinációja.

  A fejlesztési projekt határozott célja volt, hogy valami teljesen új és egyedi jöjjön létre, egy olyan termék, amilyen még nem található a piacon. Mely egyfelől képes arra, hogy megfeleljen az energiahatékonyság egyre hangsúlyosabb igényeinek, másfelől pedig - elsőként - tükrözze a mai modern lakberendezési és belsőépítészeti irányzatokat.

  Az új ART-U, Galletti tökéletesen eléri ezt a célt, azáltal, hogy egy teljesen új koncepciójú vizes hőleadóként lép be a piacra. Ez a termék egyfelől irigylésre méltó műszaki tudásával és tartalmával tűnik ki, de ugyanakkor egy valódi új stilust hoz létre egy olyan termékkörnél, ahol túlnyomó részt egymáshoz nagyon hasonló termékek találhatunk.

  ART-U, készülék mélysége bizonyos pontokon alig éri el a 10 cm-t. Egyedülálló vonalvezetése, különleges kialakítása folytán kifejezetten sokoldalú felhasználása lehetséges, kiválóan alkalmazkodik mind a letisztul minimalista környezetekhez, mind a melegebb, kifinomultabb terekhez. A frontpanel egyedi kialakí- tási lehetőségeinek köszönhetően, az ART-U kielégíti a növekvő igényeket a belső terek mindinkább személyesebbé tételére.

  A rendkívül magas esztétikai igényszint elérése nem gyengí-tette a Galletti terméktől megszokott kiváló műszaki kialakítás színvonalát: az innováció mindenekelőtt a kiváló összetevőkre és az új anyagok felhasználására összpontosított.

  Az ART-U által megfogalmazódnak az eddigi legmagasabb technológiai lehetőségek és jellemők. Ilyen a számítógépes folyadék dinamikai vizsgálatok segítségével optimalizált hőcsere és légvezetés a készülék belsejében vagy az alapban alkalmazott

   

 • Gyártó 
  GALLETTI
  Szállítási költség
  2950
  Kialakítás
  parapet
  Hűtőteljesítmény (kW)
  0,8
  Fűtőteljesítmény (kW)
  0,87
  Hány csöves
  2 csöves
  Méretek (mm)
  616x711x101
  Cikkszám
  GALLETTI-ART-U_10W
  Tömeg
  12 kg/db
Webáruház készítés