Pályázat

Pályázat

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
5
5
3
6
8
ALFA-KONYHA webáruház

Szakmai cikkek
2017.06.20 10:37

Fisher klíma 2017

Fisher klímák az ALFA-KLÍMA Kft.-től.

 

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket. A termékportfólióba tartoznak a klímák mellett még a légyfüggönyök, fancoil-ok illetve a víz-víz hőszivattyúk. Hamarosan megjelennek a moduláris folyadékhűtők is. Az amerikai székhelyű cég az európai piacon, európai mérnökök által megálmodott klímaberendezésekkel jelenik meg. Ha Ön Fisher klímaberendezést vásárol, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti!

 

Klímát szeretne, de nem tudja milyen típusú és mekkora teljesítményű készülék lenne ideális az Ön számára? Mi segítünk! Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és a klímaválasztó megmutatja mire van szüksége! Kattintson a képre!

 

Fisher klímaválasztó alkalmazás


A FISHER KLÍMA garantálja Önnek, hogy bármely Magyarországon forgalmazott  márkához képest a  legtöbb extra funkciót, kiváló hatékonysági értékeket és átlag feletti garanciát kap.

Fisher lakossági mono klíma ajánlatunkat megtekintheti itt.

Tiszta levegő Fisher klímával!

Megjegyzés: A klíma kategóriában a mono illetve multiklímák (beltéri egységek, kültéri egységek) kiválasztása után legetősége van szűrést beállítani a Fisher gyártóra.

Szeged, 2017. június 20.

 

Webáruház készítés