Pályázat

Pályázat

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
5
5
3
6
9
ALFA-KONYHA webáruház

Szakmai cikkek
2017.06.20 10:19

Fujitsu klíma 2017

Alfa-Klíma Kft

 

Egyértelműen állíthatjuk, hogy a Fujitsu klíma az a szerkezet, amelyről a világ akármelyik részén is tudakozódunk, egészen biztosak lehetünk a elégedett válaszokban. Értelemszerűen a vevők által a márkába vetett hit nem alap nélküli, az üzemeltetési tapasztalatok bizonyítják a Fujitsu név által fémjelzett minőséget. Legyen szó az otthoni, irodai vagy ipari felhasználásról, a Fujitsu klíma mindenhol jól teljesít. A kitűnő minőség mellett a berendezések ár-érték aránya is a világ éllovasai közé emeli a márkát, mindezt úgy, hogy a választható modellek száma is széles spektrumon mozog. A kiváló minőség mögött az alkatrészek csúcstechnológiája áll. A Fujitsu által gyártott klímák a folyamatos fejlesztések miatt  a növekvő igények kiszolgálására is alkalmasak.

 

Alfa-Klíma Kft

A Fujitsu az optimális berendezés kiválasztásában is segít, a vásárlók igényeit maximálisan szem előtt tartva, helyszíni felmérésre is lehetőség van, ahol az elvárásokat tisztázva, a helyiségek vizsgálatával és jellemzőinek kiértékelésével mindenki a számára legtökéletesebb klíma tulajdonosává válhat. A mobil klíma készülékek mellett a mennyezetre szerelhető légkondícionálók, illetve az úgynevezett split működési elvű készülékek is kaphatóak, melyek több helyiségben is képesek az elvárt hőmérsékletet biztosítani.

Klímaválasztó


A Fujitsu klímáknál a meghibásodások száma jóval csekélyebb, mint más klímáknál. A legnagyobb forróságban is bízhatunk benne, hogy azt kapjuk a klímától, amit elvárunk. A Fujitsu ezt azzal is igyekszik bebizonyítani, hogy a világon csaknem egyedüliként akár tíz év garanciát is vállal gyártmányaira.

A klíma készülékek megfelelnek az energitakarékossági és környezetvédelmi elvárásoknak is. Elvárás még, hogy a klímák az egészségünkre ne legyenek károsak. A Fujitsu klíma szűrőbetétei a világ legmodernebbjei  közé tartoznak, emellett a készülékek zajszintje is alacsony, ami szintén egy hihetetlenül  jó érv a Fujitsu mellett.

Fujitsu lakossági mono klíma ajánlatunkat megtekintheti itt.

 Megjegyzés: A klíma kategóriában a mono illetve multiklímák (beltéri egységek, kültéri egységek) kiválasztása után legetősége van szűrést beállítani a Fujitsu gyártóra.

 

Szeged, 2017. június 3.

 

 

Webáruház készítés