Pályázat

Pályázat

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
5
5
3
6
3
ALFA-KONYHA webáruház

Szakmai cikkek
2017.06.20 14:58

Légtisztítás klímával

Miért fontos a tiszta levegő?

A legféltettebb kincsünk az egészségünk - szoktuk mondani, és mégis elég gyakran pontosan erre nem figyelünk oda, pedig némi elővigyázatossággal nagyon sok betegség kialakulását megelőzhetnénk.

Alfa-Klíma Kft

Az utóbbi években Magyarországon is sok embernek gondot jelent az allergia, amitől egyesek tavasztól-őszig szenvednek, míg mások egész évben küszködnek az orrfolyással, tüsszentéssel, ha egy poros, párás helyiségben tartózkodnak. Amikor az allergia kezelésére gyógyszereket ajánlanak, tudnunk kell, hogy ez csak a tüneti kezelés, mindig mélyebbre kell menni és a kiváltó okot kell megszüntetni.

Alfa-Klíma Kft

Mi a megoldás?

Nagyon sok esetben megoldást jelentenek a klímaberendezések, amelyek légtisztító eszközöket is tartalmaznak. A levegő tisztításával megszüntethetjük az évek óta fennálló kellemetlen allergiás problémát is. A légtisztító berendezés kiszűri a levegőből a vírusokat, baktériumokat, az allergéneket, ezért ezek beszerelése után biztosan enyhébbek lesznek a légúti panaszok. Egy megbízható, jó minőségű légtisztító készülék segítségével nem csak az allergia kezelhető, hanem biztosítható a kellemes, friss, tiszta levegő is a lakásban vagy az irodában, hiszen egyes szűrők még a kellemetlen szagokat is képesek közömbösíteni.

Természetesen a problémát komplex módon kell kezelnünk, a légtisztítás önmagában nem elégséges, de mindenképpen szükséges feltétele az allergén tünetek enyhülésének.

Mi az alábbiak együttes alkalmazását ajánljuk:

  • Forduljuk orvoshoz allergén tünetek esetén!
  • Használjunk korszerű jól záródó nyílászárókat, amelyek csökkentik a helyiség filtrációs porterhelését!
  • Használjunk korszerű fotokatalitikus titánium apatit szűrővel ellátott klímaberendezést!

Hogyan is működik a fotokatalitikus titánium apatit szűrő?

A lapszűrő elülső felületén az elektrosztatikus, port összegyűjtő szűrő, míg hátsó felületén a titanium apatite fotokatalitikus szűrő helyezkedik el. A titánium apatit fotokatalitikus szűrő felfogja a levegőben lebegő mikroszkopikus porszemeket, lebontja a polleneket, a penészgomba-spórákat, elnyeli a vírusokat, baktériumokat és más szerves szennyeződéseket, sőt, még a szagokat is lebontja. A fotokatalitikus szűrő az említett organizmusok 99,99 százalékát eltávolítja, így a berendezésből kiáramló levegő mindig tiszta lesz, valamint kiszűri a kellemetlen szagokat is.

Alfa-Klíma Kft

A katalitikus szűrők kémiai elven működnek, egy katalizátor segítségével lebontják a nemkívánatos elemeket. Amikor a titániumoxidot fény éri, hidrogén-peroxid (H2O2) és hidroxil gyökök (OH) keletkeznek. Mindkét anyag igen erős oxidáns, és a köztük lévő kölcsönhatás révén szagtalan széndioxiddá és vízzé bontják a szagló anyagokat. Ezek az oxidánsok a baktériumokat is kiszűrik és megölik a vírusokat, ráadásul a szűrő napfény hatására regenerálódik.

Alfa-Klíma Kft

 

Keresse kínálatunkban a titánium apatit fotokatalitikus szűrővel rendelkező klímákat itt.

 

Alfa-Klíma Kft

 

Webáruház készítés